Caverion haki koulutuksesta lisäoppia kylmäalan ammattilaisille - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Caverion haki koulutuksesta lisäoppia kylmäalan ammattilaisille
Työelämätarina
Huoltopäällikkö Jesse Ihamäki uskoo, että henkilöstöä kouluttamalla Caverion voi tarjota asiakkaillensa laadukkaita ja monipuolisia palveluita.
4.4.2016 13:50

Caverion haki koulutuksesta lisäoppia kylmäalan ammattilaisille

​Energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle tuottavan Caverionin ammattilaiset perehtyivät Koulutuskeskus Salpauksen järjestämällä kurssilla hiilidioksidikylmälaitteiden asennukseen ja huoltoon. Kurssille osallistui 17 Caverionin työntekijää.

- Koulutuksen lähtökohtana oli hakea teoriatietoa sekä asennus- ja huoltotoimintaan liittyvää osaamista hiilidioksidikylmäjärjestelmistä, Caverionin huoltopäällikkö Jesse Ihamäki kertoo.

Kurssi koostui neljästä lähipäivästä, joista kolmena käytiin läpi teoriaa ja yhtenä harjoiteltiin käytännössä. Jesse on pääosin tyytyväinen koulutuksen sisältöön, vaikka toteaakin, että käytännön harjoituksia olisi voinut olla enemmän.

Hiilidioksidin käyttö kylmälaitteissa yleistyy jatkuvasti muun muassa sen ympäristöystävällisyyden, edullisuuden ja turvallisuuden ansiosta. Caverion haluaa vastata tähän tarpeeseen.

- Tämä koulutus vahvistaa kylmäalan ammattilaistemme osaamista. Haluamme myös varmistaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme palveluita monipuolisesti ja laadukkaasti kylmätekniikan alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Kurssin käyneet saivat paitsi hiilidioksidikylmälaitteiden huolto- ja asennuskoulutusta myös luvan toimia laitteistojen käytönvalvojan tehtävissä asiakaskohteissa.

Caverionilla uskotaan, että kouluttaminen sitouttaa ja motivoi henkilöstöä.

- Edelläkävijyys on yksi Caverionin arvoista. Sen lisäksi, että haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja monipuolisia palveluita, yrityksemme sitouttaa ja motivoi työntekijöitään tukemalla ammattitaidon kehittämistä sekä tarjoamalla uramahdollisuuksia. Kehittämällä henkilöstön osaamista varmistetaan työssä onnistuminen, Jesse toteaa.

Hiilidioksidikylmälaitteiden asennuksen ja huollon koulutus on tarkoitettu kylmäasentajan ammattitutkinnon suorittaneille tai henkilöille, joilla on vastaavat ammatilliset tiedot ja taidot. Yritykset voivat tilata oman koulutuksen Salpauksesta, minkä lisäksi järjestetään avoimia kursseja.

Lisätietoja

Hiilidioksidikylmälaitteiden asennus ja huolto
opettaja Pauliina Stranius, puh. 044 708 0468, pauliina.stranius(a)salpaus.fi

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx