Uusia ideoita ja oppia työhön Businesstalon täydennyskoulutuksista! - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Uusia ideoita ja oppia työhön Businesstalon täydennyskoulutuksista!
Uutinen
30.6.2015 8:30

Uusia ideoita ja oppia työhön Businesstalon täydennyskoulutuksista!

​Salpauksen kaupan ja hallinnon alalla on monipuolista henkilöstön täydennyskoulutusta  johtamisesta ja esimiestyöstä, myynnistä ja markkinoinnista, taloushallinnosta ja yrittäjyydestä sekä yleisesti toimistopalveluista. Ovatko yrityksesi arvonlisäverotusasiat ja palkanlaskentaan liittyvät yksityiskohdat kunnossa? Entä miten vaikutat henkilöstösi työhyvinvointiin?
 
Ja jos haluat kehittää kielitaitoasi, niin Businesstalossa voit opiskella englannin, espanjan ja venäjän kieltä. Yrityksiä varten valikoimaan on tulossa myös kiinan kieli.
 
Osaatko hyödyntää näitä työssäsi: SharePoint, Office 2013, Windows 10 ja pilvipalvelut? Tietotekniikan asiantuntijamme järjestävät eritasoisia ja -pituisia koulutuksia aloittelijoille, peruskäyttäjille, edistyneille käyttäjille sekä asiantuntijoille.
 
Businesstalo kokoaa yhteen Salpauksen aikuiskoulutuksen kaupan ja hallinnon, tieto- ja viestintätekniikan sekä kieli- ja kulttuurikoulutuksen osalta. Koulutamme myös asiakasyritysten ja -yhteisöjen omissa koulutustiloissa. Yrityskoulutusten sisällöt muokataan asiakkaan tarpeita vastaaviksi.
 
Tutustu koulutuksiimme ja ilmoittaudu!
 
Tervetuloa Salpauksen Businesstaloon,
Svinhufvudinkatu 10, Lahti!
 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx