Ampparit, mitä se tarkoittaa? - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Ampparit, mitä se tarkoittaa?
Uutinen
Kolmannen vuoden lähihoitajaopiskelijat järjestivät sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille 24.3.2016 yhteisen tapahtuman, jossa juhlistettiin tulevien opiskelijoiden valmistumista ja siirrettiin valtikka tuleville osaamisalaopiskelijoille.
4.4.2016 8:35

Ampparit, mitä se tarkoittaa?

Kuva 2.pieni.jpg

Idea lähti lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen opiskelijoiden aloitteesta viime syksynä.

- Ruvettiin miettimään että miksi ammattikoulun kolmannen vuoden opiskelijoilla ei ole mitään loppu"juhlia" ja sitten ruvettiin kehittelemään ideoita, kertomaan opettajille, kyseltiin mielipidettä ja sitten lähettiin kerää ampparitiimiä kokoon ja saatiin mukava poppoo kasaan.

- Aloimme suunnitella ensin runkoa amppareille: millaista ohjelmaa siellä voisi olla. Ideoita lenteli joka suunnalta hyvin, ja saimmekin kokoon mukavan ohjelmapaketin. Mietimme pitkään myös koristelua ja suunnittelimme yhdessä millaisia koristeita olisi kiva laittaa ja millaisia niistä tulisi. Vapaaehtoiset ilmoittautuivat taiteilijalahjoineen maalaamaan koristeet ja saimme hyvää jälkeä. Työprosessi oli onnistunut ja toivomme tämän siirtyvän "perintönä" eteenpäin, että koulussamme vietetään myös tulevina vuosina yhtä mukavat "juhlat", kertoivat opiskelijat Netta Sydänmaa, Janika Mäkelä, Emmi Koukka, Julia Hartikainen ja Julia Korkalainen ampparisuunnitelmistaan.

Kuva 3.pieni.jpg
Juhlissa oli paljon erilaista ohjelmaa: leikkejä, lauluja, kunniakirjojen jakoa, videoita jne. Osansa saivat sekä opettajat että opiskelijat. Tunnelma juhlissa oli iloinen ja innostava ja niistä jäi hyvä mieli mukana olleille.

- Hyvä ja ihana tapahtuma, joka toi piristystä opiskelijoiden arkeen. Monipuolinen ohjelma, jossa otettiin yleisö hyvin mukaan. Hyvin onnistunut ja hauska, toivottavasti seuraavinakin vuosina koetaan vastaavaa, kertoi Susanna Jantunen.

Suuret kiitokset järjestäjille! 

Kuva 4.pieni.jpg
Kuvat ja teksti: Arja Virolainen
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx