Ammatilliset perustutkinnot uudistuvat 1.8.2015 - Mitä näyttötutkinnon suorittajan tulee tehdä jo nyt? - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Ammatilliset perustutkinnot uudistuvat 1.8.2015 - Mitä näyttötutkinnon suorittajan tulee tehdä jo nyt?
Uutinen
12.1.2015 12:35

Ammatilliset perustutkinnot uudistuvat 1.8.2015 - Mitä näyttötutkinnon suorittajan tulee tehdä jo nyt?

​Ammatillisten perustutkintojen uudet tutkinnon perusteet tulevat voimaan 1.8.2015 sekä uusille että jatkaville näyttötutkinnon suorittajille. Samalla opintoviikot muuttuvat osaamispisteiksi.

Näyttötutkinnon suorittajan henkilökohtaistamissuunnitelma ja oppisopimusopiskelijan henkilökohtainen opiskeluohjelma on päivitettävä hyvissä ajoin keväällä vastuuopettajan ja koulutustarkastajan kanssa uusien tutkinnon perusteiden mukaisiksi, jos tutkinnon suorittaminen jatkuu 1.8.2015 jälkeen.

Jo suoritetut tutkinnon osat tunnustetaan täysimääräisesti. Näyttötutkintoina suoritetaan edelleenkin vain ammatilliset tutkinnon osat.

Näyttötutkinnoissa ei käytetä osaamispisteitä. Myöskään tutkintotodistuksiin tai todistuksiin suoritetuista tutkinnon osista ei merkitä osaamispisteitä, ei edes koko tutkinnon nimellislaajuutta osoittamaan.
 
Lue lisää:
Perustutkintojen uudistuksessa osaaminen ja oppimistulokset keskiöön

Lisätietoja antavat vastuuopettajat, ohjaavat opettajat, tutkintovastaavat ja oppisopimuskoulutuksen koulutustarkastajat.
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx