Aikuisena opiskelusta saa enemmän irti - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Aikuisena opiskelusta saa enemmän irti
Opiskelijatarina
Ville Masalin arvelee, että CNC-osaaminen on tulevaisuudessa yhä tärkeämpää, joten hän on paneutunut siihen ammattitutkinnossa.
7.1.2015 12:40

Aikuisena opiskelusta saa enemmän irti

Ville Masalin on aiemmin suorittanut kone- ja metallialan perustutkinnon. Nyt hän täydentää osaamistaan saman alan ammattitutkinnolla.

– Kouluttautumalla pystyn ylläpitämään tietojani ja oppimaan uutta. Ammattitutkinnossa voi valita paljon itse, mitä haluaa oppia ja mihin haluaa suuntautua. Olen nyt opiskellut esimerkiksi ohjelmointiin liittyviä asioita ja opetellut käyttämään SolidWorks-suunnitteluohjelmaa, Masalin kertoo.

Masalin valmistui Salpauksesta vuonna 2007, ja on sen jälkeen tehnyt töitä muun muassa viimeistelijänä. Hänen mukaansa opiskelu peruskoulun jälkeen on aivan erilaista kuin jo työelämässä olleena.

– Nyt minulla on enemmän tietoa koneistuksesta, joten tiedän, mitä kannattaa tehdä ja mihin kannattaa opiskelussa panostaa. Kun on pohjatiedot asiasta ja työkokemusta, on helpompi oppia uutta, Masalin sanoo.

Ammattitutkinnossa kannustetaan opiskelijoita oppimaan itse, mikä on Masalinin mielestä hyvä asia. Tarvittaessa neuvoa voi kysyä opettajalta tai vaikka muilta opiskelijoilta.

Ja jos jo osaa jonkun asian, voi joustavasti opiskella jotain muuta sillä aikaa, kun sitä käydään läpi.


http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx