Addams Family -musikaalin kampaukset ja meikit Salpauksen opiskelijoiden käsialaa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Addams Family -musikaalin kampaukset ja meikit Salpauksen opiskelijoiden käsialaa
Opiskelijatarina
Addams Family
Kuvat: Sonja Siikanen
11.5.2016 9:00

Addams Family -musikaalin kampaukset ja meikit Salpauksen opiskelijoiden käsialaa

​Tiirismaan lukion Addams Family -musikaalin esitykset nähtiin Lahdessa, Vaahterasalissa toukokuun alussa. Näyttävät kampaukset ja meikit esitykseen toteuttivat Salpauksen hiusalan ja kauneudenhoitoalan opiskelijat.

Hiusalan kolmannen vuoden opiskelijat Jessica Koponen, Jannika Turva, Jenni Turkki ja Kristiina Heinonen tekivät esiintyjien hiuksiin värit, leikkaukset ja kampaukset sekä peruukit. Kampaajaopiskelijoiden ohjauksesta vastasi opettaja Mila Hakalin.

Kosmetologiopiskelijat Jenni Alatalo, Hanna Anttonen, Kia Kyyny, Anni Pajunen, Krista Salonen, Emilia Syrjälä ja Camilla Tyyskä huolehtivat maskeerauksista opettaja Pia Kolehmaisen johdolla.

Addams Familyn ohjasi Lahdessa Lasse Kantola ja musiikin ohjauksesta vastasi Elina Tikkanen. Esityksiä oli kaiken kaikkiaan 16.

- Olemme tehneet aikaisemminkin yhteistyötä Tiirismaan musiikkilukion, Elina Tikkasen ja Lasse Kantolan kanssa. Yhteistyö on erityisen tasokasta, ohjaaminen laadukasta ja oppimisen kannalta palkitsevaa ja ammatillisesti kunnianhimoista myös meille kampaajille ja meikkaajille, kertoo Mila Hakalin.

Kuvat: Sonja Siikanen 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx