Opiskelijaruokailu - Koulutuskeskus Salpaus

Opiskelijaruokailu

Perustutkintoa päätoimisesti suorittavalla opiskelijalla on oikeus maksuttomaan ateriaan (etu ei koske oppisopimuskoulusta eikä työvoimakoulutusta). Ateriaedun saat Kelakortilla, ajokortilla tai henkilökortilla oppilaitoksen ravintoloista.

Muut aikuiskoulutuksen opiskelijat maksavat lounaan hinnan itse. Lounaan hinta on veroton tutkintoa suorittaville. Opiskelijahintaisen lounaan saa näyttämällä Salpauksen opiskelijakorttia oppilaitoksen ravintoloiden kassalla.

Mikäli tarvitset erityisruokavaliota, ilmoita siitä opiskelijaravintolaan täyttämällä erityisruokavaliolomake. Ruoanvalmistuksessa huomioidaan gluteeniton, laktoositon ja lakto-ovovegetaarinen ruokavalio sekä kasvisruoka ja yleisimmät allergeenit. Liitä mukaan lääkärintodistus erityisruokavaliosta, mikäli erityisruokavaliosi poikkeaa näistä.

Koo-kuppiloiden ruokalistat > ja hinnasto

Koo-kuppiloiden ruokalistat ovat luettavissa myös älypuhelimilla ja muilla mobiililaitteilla. Käy lataamassa Jamix Menu -sovellus ilmaiseksi sovelluskaupasta (App Store, Google Play ja Windows Phone Store).

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx